Online communicatie is niet meer weg te denken in het midden en kleinbedrijf (MKB). Maar, hoe zichtbaar is je onderneming online? Wij merken dat online communicatie ook overweldigend kan zijn. Zo komen wij regelmatig websites tegen die niet goed laden op de smartphone, worden stijlen en lettertypes door elkaar gebruikt, missen we goede promotievideo’s of podcast en is de copywriting dikwijls slordig.

Ook op social media zien we vaak klassieke misstappen, zoals het ontbreken van een goed LinkedIn-profiel, een video of podcasts die aanvult. Veel mkb’ers posten onregelmatig en ad hoc, zonder enige voorbereiding of planning, waardoor hun bereik beperkt blijft. Herkenbaar? Bright Lights Media is een professionele organisatie die je adviseert, coacht, (technisch) helpt en betaalbaar ontzorgt.

Wij leveren maatwerk, onze benadering is persoonlijk en we werken vlot. Vragen we je om een grote investering te doen? Nee. We werken met dagprijzen vanaf 350 euro. Maar ook hier geldt, alles is maatwerk. Neem om precies te weten wat jouw online project kost contact met ons op. We houden rekening met ieders portemonnee.

Geen ondernemer maar wil je als particulier ook een eigen website of podcast? Neem gerust contact met ons op.

Tot snel bij ons aan de keukentafel!